Parvekelasitus ja terassilasitus NIKA-tuotteillaMeiltä saat kotimaiset, korkealaatuiset NIKA-tuotteet.

NIKA - parvekelasitukset

NIKA-Parvekelasitus sopii erinomaisesti sekä uudis- että peruskorjauskohteisiin, sillä lasituksessa ei ole pystyraameja, jolloin rakennuksen arkkitehtoninen ilme ei juuri muutu. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin, lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Se suojaa rakenteita kosteudelta ja lialta, vähentäen merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä

NIKA

NIKA - terassilasitukset

NIKA-Terassilasitus on pystyraamiton, luoden asuntoon lisätilan, jossa voidaan luonnon keskellä viettää suuri osa vuodesta suojassa tuulelta, sateelta, pölyltä yms. Se soveltuu käytettäväksi pientalojen katettujen terassien lasitukseen sekä myös kerrostalojen parvekkeille, jos halutaan huoneen korkuinen lasitus.

NIKA - Liukulasitusjärjestelmä

Nika - Liukulasitusjärjestelmä on vaivaton ja varmatoiminen lasitusratkaisu. Se on kotimaista laatutyötä suunnittelusta asennukseen. Lasit ovat karkaistua turvalasia, jotka täyttävät CE - vaatimukset. Lasien tiivistys pitää pölyn ja melun ulkopuolella. Järjestelmän 2-4 raitesten kiskojen ansiosta aukaisupinta on laaja. Helppohoitoiset alumiiniprofiilit on polttomaalattu julkisivupolyesterimaalilla ja saatavissa kaikissa RAL - värisävyissä.

Välipuitteellisissa laseissa alaosan lasi voidaan vaihtaa esim. näkösuojalliseksi lasiksi. Profiileissa on harjalista, joten ne ovat kiinni toisissaan. Näin useasta elementistä muodostuu tiivis, yhtenäinen seinä, joka ei kolise kovassakaan tuulessa. Lukitusjärjestelmän ansiosta lasitus voidaan lukita kummaltakin puolelta eikä kukaan jää vahingossa lasiseinän väärälle puolelle.

Kesähuoneet

Kesähuoneen runko on suunniteltu yksityiskohtaisesti.

  • profiilit on toteutettu pulverimaalatusta alumiinista
  • lasikatto on pitkäikäinen ja kestävä ratkaisu
  • rakenteet ovat huoltovapaat

Yhteystiedot

Kesälasi Oy
Gneissitie 20
Puh: 044 533 3631
Nika